Kalėdinis trisluoksnis tortas |
Cukraus sirupui: 100 ml vandens ir 100 g cukraus.
Baltai juostai: 200 g baltojo šokolado, 2 kiaušinių trynių, 40 ml cukraus sirupo, 10 g želatinos, 30 ml kiaušinių likerio (man tiko ir Damų likeris), 230 ml plakamosios grietinėlės.
Kavos juostai: 2 šaukštų tirpios kavos, 2 kiaušinių trynių, 40 ml cukraus sirupo, 10 g želatinos, 30 ml amareto, 230 ml plakamosios grietinėlės.
Tamsiai juostai: 200 g juodojo šokolado, 2 kiaušinių trynių, 40 ml cukraus sirupo, 10 g želatinos, 30 ml romo, 230 ml plakamosios grietinėlės.
Deserto paruošimo eiga: kalėdinis trisluoksnis tortas
Komentarai
Rašyti komentarą